Jukola etp 3 (18.06.2018)
Kategori: Konkurranse
Land: Finland
Etappe: 3
Distanse: 14.5 km
Tid: 98:31
Gj.sn. HR: 176
Maksimum HR: 189
Planen var og ha sikre holdepunkt, stoppe hvis jeg ble usikker og planlegge strekket.

S-1: Tok meg god tid til å lese strekket nøye. Så det var mye sti så jeg gikk ut ifra stiløping og sikre holdepunkt. Startet med kurs fra stikrysset til andre siden av hogstfeltet og videre til neste stikryss, fulgte stien litt før jeg tok kurs over til stikrysset. Ble dratt litt mye til høyre, men sikret ved å løpe til stikrysset og videre. deretter fulgte jeg stien og var veldig usikker på hvor jeg skulle ta av, men tok av og kom til den avlange gropa og inn i posten.

1-2: Ut på stien og fulgte den til stikrysset der det var drikkepost som jeg stoppet opp på og etter det begynte jeg å følge feil sti ut, merket det raskt. Tapte ca. 1 min.

2-3: Kurs, kom litt langt til høyre, men tok meg raskt inn.

3-4: Kurs og hadde kontroll på gropa før posten. Var stort tråkk nesten hele veien inn til posten.

4-5: Kurs, fulgte den store flata før jeg fant en fin vei inn gjennom gropterrenget og til stien, fulgte stien til svingen, kurs inn, men ble nølende inn mot posten og fikk en liten runde, tapte ca. 1 min. Skulle tatt kurs til det åpne området på stien og videre til den store stien og fulgt gropa inn til posten.

5-6: Kurs rett i posten.

6-7: Kurs, ble usikker inn mot posten, men så gropa med det gule i og inn i posten.

7-8: Dårlig planlegging av strekket, sprang på kurs til hogstfeltet. Da jeg kom dit så jeg den veldig store gropa og sprang til høyre for den. Etter det tok jeg kurs over stien, innom det åpne området med stein og videre, men så ble jeg veldig nølende og usikker og stolte ikke på kompasset, tapte ca. 3 min på bommen. Skulle sprunget til venstre ut fra posten, venstre for hogstfeltet, kurs til hovedstien og videre kurs fra det åpne på stien inn til posten.

8-9: Bra.

9-10: Bra.

10-11: Sto og leste strekket ganske lenge, men så bare veivalget til høyre. Da jeg skulle ut fra posten hadde jeg helt feil retning og kom 30 grader for langt til høyre, som jeg tapte veldig mye på. Da jeg hadde kommet ut fra stien kjørte på med 3 min på kilometeren og leste kart. Fra veikrysset fulgte jeg høyden rundt, til huset og kurs inn i posten. Var et veldig dårlig veivalg. Skulle sprunget mer sånn at jeg kom fra venstre inn i posten. Tapte veldig mye på utgangen fra posten. Tapte kankje 5-6 min på strekket.

11-12: Bra, kom innom gafling A først, men visste nøyaktig hvor jeg var.

12-13: Kurs ut mot veien, kurs over det åpne området, fulgte skogsgrensa til den store gropa så jeg visste akkurat hvor jeg var, kurs mot posten og hadde kontroll på den store gropa før posten og rett i.

13-14: Kurs ut til stien og tråkk inn til posten.

14-15: Kurs, men kom litt for langt til høyre nedi gropa.

15-16. Sti løping hele veien.

16-17: Bra.

17-18: Bra, hadde høyt tempo og kroppen kjentes fortsatt bra, men rett før posten snublet jeg og datt og fikk krampe som senket meg litt de siste meterne av løypa.

18-19: Bra.

Oppsummert litt for mye småbom og et veldig dårlig veivalg som jeg tapte tid på, men formen var bra og hadde ikke noe problemer med å holde høy fart i løypa, bortsett fra da jeg datt og fikk krampe. Jeg klarte å roe ned da jeg ble usikker og stoppe og lese strekket, men kankje ikke like flink til å ha sikre holdepunkt på strekkene.
Vis kommentarer (0)
 
Jukola etp 3 (18.06.2018)