Solrenningen (24.04.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skårefjell
Arrangør: Halden SK
Land: Norge
Disiplin: Lang
Distanse: 7.86 km
Tid: 60:42
Gj.sn. HR: 170
Maksimum HR: 190
Post 1: Rett i
Post 2: Dagens beste strekk, alt gikk etter planen og jeg fant posten uten noen problemer.
Post 3: Mistet litt kontrollen da jeg kom på toppen av kollen og havnet for langt til venstre. Ble hentet opp av stien, men var fortsatt litt usikker på hvor jeg var. Med tanke på at det var 1:15 000 kart visste jeg at posten lå lengre unna stien enn det så ut som så jeg måtte ta av stien og fant posten.
Post 4: Her og hadde jeg en fin plan og den gikk helt etter planen til de 20 siste meterne. Jeg var jo på enden av myra, men fant ikke skrenten så jeg trodde kanskje jeg hadde hatt dårlig retning og kommet til feil myr. Løp så til venstre, men så så jeg at posten ikke lå så langt unna noen høye skrentrekker, og da jeg så de skjønte jeg at posten var like ved.
Post 5 aka smellen: Etter det som skjedde på 3. og 4. post skulle jeg jo skjerpe meg, men det klarte jeg tydeligvis ikke. Kom til en post på et høydepunkt som jeg trodde var min først, ble totalt forvirret. Jeg så myra like ved, men trodde jeg var kommet for langt så jeg snudde og løp tilbake. Da jeg endelig var på vei i riktig retning, og mot posten var jeg fortsatt helt lost. Endte med at en liten gutt så hvor forvirra jeg var og sa meg hvor posten var :))
Post 6: Brukte lang tid på å bestemme meg for hvor jeg skulle løpe, og bestemte meg for å løpe rett på. Tapte mye på dette strekket selv om jeg ikke bomma, men da jeg nærmet meg posten var jeg ekstremt nøye fordi nå hadde jeg endelig klart å skjerpe meg.
Post 7: Ble forvirra da jeg så et stort område med lav, tett skog fordi jeg ikke så figurgrensa på kartet. Løp ut i det hvite for å få en sikrere inngang i posten.
Post 8:bra
Post 9: Kom en voldsom haggelskur på dette strekket, som gjorde at jeg nesten ikke så noen ting. Slet med å lese om posten lå nedi dalen eller oppi dalen. Løp først til feil post, så måtte jeg ned igjen.
Post 10-mål: bra

Det ble et løp med alt for mye bomming, men jeg lærte av det jeg gjorde underveis. Må definitivt bli mere nøye når jeg orienterer inn i postene, spesielt på 1:15 000 kart.
Vis kommentarer (0)
 
Solrenningen (24.04.2016) Solrenningen (24.04.2016)