KM mellom (21.05.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Rotåsen
Arrangør: IL Leik
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 4.53 km
Tid: 46:54
Kom litt til venstre for førsteposten opp bakken, men tok den greit. Mistet litt hodet til 2. post, trodde jeg var i den venstre enden av den første myra, mens jeg egentlig var til høyre. Begynte å klatre oppover unødvendig, og skjønte egentlig ikke akkurat hvor jeg var før jeg så myr nr2 over haugen. Tapte mye unødvendig tid.
Til tredjepost brukte jeg lang tid på å bestemme meg om jeg skulle løpe rett på eller stien ned, så nølte mye da jeg sprang nedover stien og tapte en del tid. Litt feil retning ut av 5. post, men ellers gikk den bra. Gikk også rett i 6., 7. og 8. post. Til 10. post kom jeg litt for langt ned inne i ringen til en annen skrent, men skjønte hvor jeg var kommet ganske med en gang pga. det lille grønne området. Ok fornøyd med dette strekket ellers.
11. og 12. post gikk greit. Til 13. post burde jeg ha løpt rett over høyden istedenfor å holde høyre rundt, måtte klatre opp uansett etterpå. Dårlig retning ut av 13. post, var veldig ufokusert. Nølte litt inn i 14. post. Kom til en post på kollen ovenfor 15. post først, men skjønte med en gang hvor jeg var.
Klarte selvfølgelig å bomme på sistepost, fikk for meg at den skulle ligge på myra av en eller annen grunn. Enda godt det var merket til mål så jeg slapp å bomme på mål også:)))
Vis kommentarer (0)
 
KM mellom (21.05.2017) KM mellom (21.05.2017)