Jwoc testløp mellom (27.05.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Granestua
Arrangør: IK Grane Arendal Orientering
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 2.96 km
Tid: 29:38
Gj.sn. HR: 189
Maksimum HR: 203
1.post: Tok det veldig med ro inn i posten for å være sikker på at jeg traff, traff den, men hadde ingen god flyt inn i posten eller videre i løpet.
1-2: Tok det med ro nå også, følte meg usikker på terrenget, og ønsket ingen stor bom. Stoppet opp flere ganger underveis på strekket.
2-3: Dårlig retning ut av andre post, men tar meg inn og da går jeg rett i posten.
3-4: Valgte et litt dårlig veivalg til 4. post, burde ha løpt rett på siden det var en fin inngang inn i posten, i tillegg til at myra var tyngre enn forventet å løpe i. Var litt unøyaktig da jeg tok av fra myrdraget, og bommet litt inn i posten. Fant guttenes post, og sto litt stille før jeg skjønte helt sikkert hvor jeg var.
4-6: Gikk bra, bra retning og flyt
6-7: Kom på en høyde litt til høyre for posten først, en liten bom.
7-10: Nølte litt inn i 8. post og ut av 9. post, ellers greit.
11-12: Var veldig sliten og utmattet etter passering. Klarte ikke å fokusere på vei til 12. post, og fikk ikke gjennomført det jeg ønsket. Hadde egentlig planlagt å komme meg ned på stien til venstre og inn i posten, men ender opp med å løpe (gå) på høyden midt på. Bommet også litt inne i ringen.
12-15: Går veldig tungt, men går ellers greit. Dårlig retning til sistepost.

Selv om jeg vet at det fysiske er langt ifra på topp, og at jeg ikke gikk på noen store bommer, er jeg ikke fornøyd med dagens løp. Fikk aldri noen flyt, og følte jeg tapte tid på hver eneste post, noen mer enn andre. Skulle fokusere på det o-tekniske, men feilet.
Vis kommentarer (0)
 
Jwoc testløp mellom (27.05.2017) Jwoc testløp mellom (27.05.2017)