Jwoc tesløp lang (28.05.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Granestua
Arrangør: IK Grane Arendal Orientering
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 9.3 km
Tid: 93:07
Gj.sn. HR: 183
Maksimum HR: 200
Fikk bedre flyt i løpet i dag enn i går. Fram til passering (9.post) var det et godkjent løp, med noen mindre bommer, men etter passering går jeg på en gedigen bom, visste ikke hvor jeg var.

1.post: Tok meg tiden inn i posten for å være sikker, men hadde ganske god kontroll hele veien.

1-2: Hadde egentlig planlagt, og trodde jeg løp i bekkedraget rett til høyre for posten for å komme ut på stien. Løp isteden i et søkk til venstre for streken, og kom ut på stien mye lengre ned enn hvor jeg trodde jeg var. Da jeg kom til det første stikrysset stoppe jeg litt, men fant ikke ut hvor jeg kunne være utenom i stikrysset rett før 2. post. Endte med at jeg tok en unødvendig sving inn i grønnskogen midt på strekket, før jeg skjønte hvor jeg faktisk var. Nølte litt inn i posten, følte den skulle være tidligere enn den var. Årets første økt på 1:15 000 målestokk merktes kan man jo si.

2-3: Er fornøyd med veivalget og ganske fornøyd med gjennomføringen. Var ikke så nøye ut på stien fra 2. post, men tapte ikke for mye på det. Hang ikke helt med underveis på strekket, så stoppet litt opp i alle stikryssene for å se hvilken vei jeg skulle løpe…

3-4: Sprang dårlig inn i posten til 4. Da jeg kom så langt til venstre at jeg var ute på stien, burde jeg i hvert fall ha løpt den rundt. Istedenfor fant jeg ingen bra trasé over haugen, og bommet litt inn i posten.

4-6: Bedre kontroll noen strekk. Fokuset og retningen var mer på plass. Til 6.post valgte jeg å løpe i skogen ved siden av myra på slutten av myra, noe jeg tror jeg tapte litt på til tross for at myra var våt.

6-8: En liten sleiv inn i 7. post, hadde ikke helt kontroll på retningen til denne posten, så trodde jeg var kommet kortere enn jeg hadde. Fornøyd med veivalget til 8. post.

9-10: Til 10. post merket jeg at jeg var veldig tung i beina, slet med å løfte dem, så det ble en del gåing. Fornøyd med veivalget, men inn i posten var jeg unøyaktig og sprang ikke så bra. Nølte endel.

10-11: Hva jeg gjorde på dette strekket er ikke lett å si. Ser ut som jeg hadde grei retning i starten av strekket, men må ha snudd kartet veldig. Glemte å se på kompasset i det hele tatt, før jeg var helt på villspor og ikke hadde noen sjans til å ta meg inn. Hadde faktisk ikke peiling på hvor jeg var. Løp tilbake mot 10.post noen ganger, men kan ikke ha startet på nytt der jeg trodde jeg visste hvor jeg var, og ble like lost igjen. Den siste gangen jeg løp mot 10. post, møtte jeg tilfeldigvis på noen gutter jeg regnet med skulle ha samme post, brukte retningen deres, og fant ENDELIG posten. 22 minutter tidstap, sånn kan det gå, just saying…

12-15: Var ikke like sliten lengre etter å ha stått så mye i ro på vei til 11.post. De siste postene gikk derfor bedre. Bra veivalg til 13. post. Gikk rett i alle postene på slutten, men var ganske oppgitt over den store bommen.
Vis kommentarer (0)
 
Jwoc tesløp lang (28.05.2017) Jwoc tesløp lang (28.05.2017)