Gaflet O-intervall (22.11.2016)
Kategori: Trening
Kart/område: Skogly
Arrangør: HVGS
Distanse: 6.27 km
Tid: 64:52
Gj.sn. HR: 162
Maksimum HR: 185
Fokus: plan og forenkling.

Løper fellesstart med jentene, men vi har ulike gaflinger. Ingen markering i skogen.

Drag 1: Har planen klar for strekket til 1, men synes det er vanskelig inn i posten. Veldig lite kontroll til 2.post der jeg kun løper og ikke ser på kartet. Vanskelig inn til 3 der det er flere steder jeg trodde posten var på. Løper nok for kort så begynner løpingen mot stien for tidlig. Mister helt kontrollen og leser meg inn nede ved kraftledningen på den store myra.

Drag 2: Litt mere konsentrert på dette draget og leser mye kart. Noe nøling inn i postene.

Drag 3: Min første post er 45, stoler ikke på meg selv og blir med rundt på stien der de skal til 46. Burde valgt ett mere rett på veivalg. Leser meg inn på husene og tar stien. Løper ikke langt nok inn. Holder god fart på stien og har god kontroll resten av draget.

Drag 4: Bra fart på stiene mot 1 post på draget. Min 2 post er nr 52 på kartet. Her er det skiløype som ikke er på kartet som forvirrer og jeg er for langt venstre. Jeg og Malin skal på samme, men bestemmer oss for å dra videre. Ok resten av løypa.

Mye surr på denne treningen, lite konsentrasjon og klarer aldri skjerpe meg helt. Tenker ikke mye underveis på fokusområdene. Holder bra fart noen steder der det er fint å løpe.
Vis kommentarer (0)
 
Gaflet O-intervall (22.11.2016)