NM langdistanse (07.09.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Guttersrød
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 8.91 km
Tid: 83:10
Gj.sn. HR: 173
Maksimum HR: 188
Fokus på retning og forenkling.
Bruker litt tid på å bestemme meg for veivalg til 1.post. Velger veien for en sikker start. Mister kontroll etter jeg har passert de to skrentrekkene. Burde sjekket retningen eller dratt nede i det lysere området og tatt posten nedenfra. Sliter med å lese meg inn, og finner posten ved hjelp av løper som har tatt meg igjen. Til 2.post klarer jeg å forenkle. Har grei retning fram til den store høyden med skrenten. Runder rundt, og finner posten greit. Til 3.post er planen å over skrentene for så å dra ned på stien. Følge stien, krysse myr og høyde, før enda en myr og så ned fra kolle. Finner først og fremst aldri stien, så burde løpt redd ned istedenfor over skrentene. Tror jeg er på den første høyden. Sliter veldig med å få kartet til å stemme. Drar tilbake igjen der jeg kom fra og finner posten ved hjelp av igjen, løpere bakfra. Grei kontroll til 4.post, litt nølende.

Legger ikke en ordentlig plan for langstrekket. Jeg vil løpe sti og vei rundt, da det ikke ser spesielt fristende ut. Tar posten greit, men legger igjen tid på strekket. Ikke bestemt nok i løpingen. 6- og 7.post går fint. Legger ikke noe plan for strekket og løper med de jeg stemplet samtidig som på 7.post.

Skulle ha fokus på retningen, men den sjekker jeg sjeldent. Har noe å jobbe med når det kommer til innstilling. Blir veldig demotivert av bom tidlig i løpet og klarer ikke riste det av meg. Fysisk kjentes det bra.
Vis kommentarer (0)
 
NM langdistanse (07.09.2017) NM langdistanse (07.09.2017)