KM-sprint (21.05.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Heimdal vest
Arrangør: OL Trollelg
Disiplin: Sprint
Distanse: 3.92 km
Tid: 15:45
Gj.sn. HR: 182
Maksimum HR: 192
S-1: Planen er først å komme rett nordfra inn i posten ettersom jeg først ikke ser gangveien langs gjerdet. Ombestemmer meg når jeg ser den i terrenget, og blir derfor litt nølende siste del av strekket.
1-2: Ser tidlig hvilke hus jeg skal inn mellom og kan bare slippe på ned bakken.
2-3: Bra, men burde tatt meg tid til å se hvor jeg skulle inn på vei til 4.post når jeg løper ned mot 3.
3-4: Mye nøling og ingen flyt, taper alt for mye her.
4-9: Bra periode uten feil, men ligger hele tiden bare 1 strekk på forskudd
9-10: Nå straffer det seg at jeg bare har ligget et strekk på forskudd, og jeg bruker mye tid på lese langstrekke som kommer til 11.post. Gjennomfører derfor strekket til 10.post dårlig og holder alt for lav fart. Må i tillegg stå stille på posten fordi jeg fortsatt ikke har bestemt meg for neste veivalg.
10-11: Tror jeg finner det optimale veivalget for meg, og taper bare 7 sek til beste strekktid (TEMP og Østerbø) på et strekk på nesten 2:30. Taper nok mer enn dette generelt på bare ren løping.
11-17: Bra teknisk, men begynner å slite fysisk med alt for dårlig form. Kunne kanskje kuttet noe etter barnehagen på vei til 15.post, men det skiller minimalt.
Passering: Later som jeg ikke er helt i kjelleren og prøver å øke farten.
Passering - mål: Grei kontroll, prøver å holde farten oppe, men er godt fornøyd hver gang jeg kan stoppe og puste mens jeg stempler.

Alt i alt et godt gjennomført sprintløp. Bortsett fra 4.strekket og tiden jeg bruker på å ta ut veivalget på langstrekket tror jeg ikke jeg kunne løpt bedre med den labre formen jeg er i nå. Satser på like bra gjennomføring og litt bedre form etter to ukers trening når vi kommer til Hamar og NM-sprint.
Skjul kommentarer (2)
sprintObserver : Skjev GPS eller DSQ ut av boligfeltet ved 4. post på vei mot 5. post?
Terje: Må nok la GPS'en få skylden for dette.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
KM-sprint (21.05.2017) KM-sprint (21.05.2017)