Blåveisløpet (01.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Børsåsen
Arrangør: Frol IL
Land: Norge
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 3.79 km
Tid: 32:36
Gj.sn. HR: 174
Maksimum HR: 192
Ganske grønt og vanskelig terreng, og jeg sleit mange steder underveis. På vei til 3.post følte jeg at kontrollen var bra, men dro litt for langt til venstre etter at jeg hadde passert søkket. Tapte ca. 30sek her. Til 4.post går jeg på løpets største bom. Løp av stien alt for tidlig, og fulgte et traktorslep som ikke var på kartet. Jeg fikk det meste til å stemme, helt til jeg kom opp til gjerdet. Der var det er veldig åpent område, som jeg ikke helt skjønte hvor var på kartet. Jeg løp videre innover, og da jeg kom til stien tenkte jeg at det var stien rett før posten. Det var det altså ikke. Klarte å ta meg inn igjen når jeg løp litt nedover stien, og da fant jeg posten.

Fra 5. til 7.post gjorde jeg ikke noen store feil, men var veldig usikker på gjennomføringene mine, og nølte en god del. Var ikke så spesielt fint å løpe rett på til 7.post, og her hadde det kanskje lønt seg løpe sti, og komme inn over posten.
Fra 7.posten fikk jeg mer flyt i løpet, og avslutningen var bra,

Dette var et veldig variabelt løp. Starten var preget av usikkerhet og bomming, men klarte å ta meg sammen og fikk en god avslutning.
Skjul kommentarer (3)
(: ff
Carlsberg International : U ar an drinking especializt! Carlsberg like to sponsor you life time free Carlsberg super deal 2000. I can even provide free Carlsberg at the drinking stations at all your competitions, just for you my friend! Contact me when I sell Carlsberg at next Blodsippet, i have small table and chair and a lot of drinks.

Best regards,
Brad Chenning
Sponsor responsible at Carlsberg
Tine Norge: Hei Ingeborg!

Vi ser at carlsberg har sendt deg en melding om sponsing. Dette er noe vi i Tine har tenkt å sette en stopper for. Vi har dermed gleden av å tilby deg en av våre beste sponsorpakker. Du vil få absolutt alt du ber om og det kostnadsfritt. Vi vil også personlig stille opp på dine løp og servere deg iskald YT etter alle løp og treninger. Håper du velger oss fremfor carlsberg. Vi i Tine er allerede i tenkeboksen når det gjelder egne produkter for deg, dette er noe vi har sett Coop gjøre med Petter northug og hatt stor suksess. Vi tror ikke våre produkter med ditt navn på vil selge mindre! Håper dette er noe som kan lokke deg bort fra Carlsberg og komme over i Tineseliteteam istede.

Med vennlig hilsen
Hanne Refsholt
Administrerende direktør
TINE AS
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Blåveisløpet (01.05.2016) Blåveisløpet (01.05.2016)